Miami OCR slut

Nu är regattan över, inför sista dagen sista racet hade vi chans att ta oss upp ända till 23e plats, så jämn har denna regattan varit.
sista dagen kom brisen dock från väst vilket här innebär att vinden vrider hela tiden, vi hade lite problem att läsa skiften och slutade med två platser uppe bland de 30, vilket var riktigt segt. särskilt med tanke på att vi i det andra racet rundade topp 15 efter 1a kryssen gippade direkt tillsammans med kanadensaren (total 3a) reynolds och jud smith, och på så sätt hamnade i ett gigantiskt vindhål halvägs ner på länsen, vilket gjorde att hela fältet kunde passera. Efter detta seglade reynolds och jud smith in. Men vi fullföljde och tog oss om och förbi total 3an på sista varvet om än en bit bakom fältet. Som mr Vandermolen (ägaren av P-star) sa till oss, "My father didnt raise a quiter".
totalt slutade vi, bittert på en 32a plats med samma poäng som 29an. (bla Augie Diaz)
total resultatet topp 3
1 Scheidt / Prada BRA
2 Lööf / Salminen SWE
3 Clarke / Bjorn CAN
Jag kommer nu åka hem den 2e feb för att komma tillbaka till min sista termin på chalmers och samtidigt få ett träningsprogram att följa under våren av Håkan (som seglar med Tompa)
Philip kommer stanna till Bacardi cup i början av mars och kommer undertiden jobba med segling här nere så mycket som möjligt.
ursäktar att vi för tillfället inte har några bilder, men vi försöker få tag på några så snart som möjligt.
mvh
Benjamin  / Philip

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0