Som sagt dålig!

Japp nu har det ännu en gång gått för lång tid sen jag bloggade senast..... Men men vi kan gå in på senaste veckornas HI LIGHTS!

Förra tisdagen åkte Magnus hem till Sverige för att besöka sin mamma. Så jag har mer eller mindre levt i Miami själv den senaste veckan.

Förra helgen Seglade jag en storbåts regatta tillsammans med Stuart Hebb på hans Aerodyne 38 vilket by the way är en grymt välseglande båt (kanske något för Blur att ta en närmare titt på) Jag kommer tyvärr inte ihåg namnet på regattan... Men det viktiga är i alla fall att vi vann alla 3 kortare race på lördagen och det längre köret på söndagen.

Då kan man ju inte vara annat än nöjd ;):P

Sen i måndags kom en av mina Svenska kompisar (Oskar Moberg) ner till Miami på besök. Så han kommer stanna i två veckor vilket ska bli grymt skoj och de bästa av allt..... Killen är ett tränings freak så idag har vi tagit en sväng till gymmet vilket vi förmodligen kommer göra varje dag så länge han stannar....... Så de är bra!


Jag tränar!!!!


Bara en najs bild från Shake a leg


Så här ser jag ut när jag bloggar :P haha

Ps: Min plånbok som förövrigt införskaffades idag blev också stulen idag med allt i..........inte så kul!

Min andra hälft tillsalu!!!!!Mader 7712 från 1993 i strålande skick erkänt snabb av de olika som seglat henne.
Bla. 1:a EM 1993, 4:a VM 1993, 1:a DM distrikt 13, 2007, 4:a GP serien 2009
Helt uppdaterad till dagens standard med nya dubbel skot, Lilja backstag, nya trim tampar i Dynema. Ny Tack Tick Race Master compass.
2st nyare Emmeti master, Emmeti bom, Emmeti spribom.
Massor av segel i skick från bra tränings segel till VM skick
Storsegel: 2st WB, 2st Fritz, 1st Quantum.
Fockar blandat: WB, Quantum, North, och Fritz
Fin godkänd trailer från Mader med reserv hjul, lång segelbox och långt extra tjockt rör för storseglen, trailern är även godkänd i Tyskland för 100 km/tim.
Race klar båt som tog grabbarna till VM i år, nu är det Er tur 
Pris 110 000:- eller bästa bud

I Europa ring Gerhard: +46705718600
I Usa ring Philip: (305) 775 9702
Mail: Gerhard@effektivexpo.se

(Nej vi ska inte sluta segla Starbåt utan försöker bara hitta en att köpa i USA)


Min nya båt?

Var en sväng förbi Fort Lauderdales boat show igår där jag faktiskt tro det eller ej hittade min nya båt.... Det ända som saknas är en sponsor som är villig att köpa den åt mig... Pappa? :)

Den var väldigt bra då dom kunde bygga en vagga i båt garage så att jag fick in två Starbåtar. Fattar ni TVÅ Starbåtar... Man vill ju gärna ha en i reserv NÄR man låt oss säga krockar med en finne. Ha ha ha!

Det är i vilket fall som helst en 193 fots Trinity yacht som jag är ute efter. En helt galet lyxig båt! Jag kan ju säga att jag inte skulle säga nej till att vara kapten på den båten... Kaptenens "hytt" eller man kanske ska kalla det lyx svit på översta våningen med cirka 3 fotsteg till arbetet är inte helt fel... Något jag skulle kunna vänja mig vid.

Det ända problemet jag kunde finna i båten är att den var för stor för att jag skulle kunna få med hela på ett kort så bilderna blev lite halvdåliga.


Den främre delen av övredäcket!


Passar mig som handen i hansken!


Här har vi skönheten... Kanske lite i största laget?


Dom kunde bygga en vagga för två Starbåtar i garage.


Jag har länge funderat på att byta ut vår gamla 115 hk som vi har på ribben mot något lite större... Jag tycker den accelerar lite dåligt när man ska dra wakeboard bakom..

Så jag hade tänkt mig något i stil med det här!


Det borde väll bli ganska lagom?


// Philip i St Petersburg (är tillbaka i Miami i morgon igen)

Sveriges OS trupp 2016 i Rio?

Idag trillade det in en bild från sommaren 2008 som pappa fått av Bosse Holgersson. Kan detta möjligen vara en del av Sveriges OS trupp 2016?

Jag är åtminstone ganska säker på det :)


Foto: Bo Holgersson. Fidde, Holger och jag

Trevlig tur i vackert väder!! Och förövrigt så är jag helt kass.....

I fredags var vi ute på en trevlig båttur för att jag skulle få mer koll över allt vattnen i Miami... Och vad vore en trevlig båttur genom Miami Downtown utan lite tjejer?

Så jag ringde en tjej kompis som var nere i Miami och frågade om de ville hänga med. Så det slutade med en skit trevlig tur i fint väder tillsammans med trevligt umgänge.


Foto: Erica Blomberg


Foto: Erica Blomberg, Magnus, Heri och jag


Fotografen och jag :) :P


Foto: Erica Blomberg


Foto: Erica Blomberg


Nu har det snart gått två veckor och jag har bara gjort två inlägg????

Mitt stora problem är att jag inte vill blogga utan några snygga bilder eftersom att det blir så grymt tråkigt att läsa. Man får ju ingen verklighets uppfattning om det man skriver då man inte har bild vilket jag tycker är väldigt tråkigt....

Så mitt stora problem är att jag är så jääää****v*a dålig på att ta med mig kameran när jag ska göra något. Så det ska de bli ändring på!!!

I Morgon ska jag och Magnus åka till båtmässan i Fort Lauderdale vilket ska bli najs (jag lovar att jag ska ta med kameran och visa lite coola båtar). Sen drar vi vidare till St Petersburg på tisdag och kommer tillbaka till Miami på onsdag kväll. Så det kommer bli lite resande denna veckan vilket ska bli kul att få se mer av Florida:)

// Philip

RSS 2.0