Äntligen någon att träna mot!

Sista träningen innan vi drar ner till Garda. Nu fick vi även chansen att segla mot en till båt, P-A och Dr Kölby, och det var gött att inte bara få ligga o nöta själva.

Nu är båten i alla fall hoppackad och redo att dras ner till den förhoppningsvis goa Italienska vårvärmen.

ÄNTLIGEN!!!!!


ÄNTLIGEN!!!


gipp träning.


Gott e de:)


Helt underbart.


Våran största entusiast Sälen Jörgen :):Phaha

Äntligen fick vi vår säsongs premiär i Staren genomförd :) Efter mycket om och men.

I två veckor har vi nu försökt så mycket vi bara kan för att komma ut men vädrets makter har tyckt någonting annat.

Vecka 8 då hade vi planerat in vår säsongs start. Men då hade någon fått för sig att frysa havet? Väldigt konstigt tyckte ju jag som helt tagit det som ett östsjö fenomen :P

Sedan var det vecka 9, då tyckte vi att det varit relativt varm hela veckan plus ett klockrent väder på lördagen så vi beslutade oss för att åka till Kullavik för att rigga och göra ett försök att segla. Men nej då!!!! då hade så klart inte isen inne i hamnen släppt ännu. Så vi fick lägga ner lite mer tid och möda på att mäta upp allt på riggen så vi fick till trimmet aningen bättre.

 Sen var det ju då dax för vecka 10. En vecka som präglats av mycket regn och plus grader. Så idag gjorde vi ett nytt försök och litade på det gamla ordspråket "tredje gången gillt" vilket också gällde idag. Men när vi först kom fram såg det mörkt ut. Isen hade i och för sig smällt vilket var positivt men då kom nästa problem, Nycken till kranen fanns inte där den skulle vara och han som brukar ha koll på det svarade inte. Men som tur var fick vi tillslut tag på honom och fick igång kranen. Sen fick vi en underbar säsongs start med ganska lätta vindar vilket gav oss en möjlighet att testa lite nya segel och komma in i båten ganska snabbt och allt gick bara helt underbart.


Ha de gott och ge oss vår!

Philip Carlson och Benjamin Peterson

RSS 2.0