Ingen segling idag :(


IIIIIIISSSSS!

Idag var säsongspremiär i Starbåten inplanerad... Men då visar det sig att även vi stackars västkustbor blivit straffade av östkustfenomenet "IS".

Varför skulle just denna vecka bli svin kall och förstöra våra planer att få en kanon fin säsongspremiär? Vilket det också blivit om det inte bara vart för att någon fått för sig att frysa havet :P

Aja något positivt är i alla fall att det nu är bestämt. Vi åker till Garda och får äran att träna med Lööf och c/o under påskveckan vilket kommer att bli grymt skoj och lärorikt inför dom kommande VM kvalen i vår.

Nu hoppas vi på en varm och skön vecka framför oss så att vi i alla fall kommer ut nästa helg.

We be back

Philip o Benjamin

Inför våren

RegattaTV
Från RegattaTV


Efter att ha gått 3 varv med olika vänner på båtmässan och ett fjärde coming up på lördag, känner man en grym längtan till våren och sommaren. Vi ska äntligen dra igång vårens träning v8 och det ska bli sjukt gött att få segla lite riktigt båt igen efter vinteruppehållet, då jag bara surfat och seglat e-jolle.

Bilden ovan visar intervjun Philip gjorde under meetingspot i fredags, och efter att ha gjort en intervju till för starbåtsförbundets räkning måste jag motsträvigt säga att han gjorde dessa riktigt bra. Själv satt jag ju och hoppades att han skulle göra bort sig på något vis, men så vart det ju tyvärr inte, så all cred åt honom.

Hoppas att alla som får chansen drar förbi Starbåts VM i varbergs montern, tjötar lite o drömmer sig bort till sommarens höjdpunkt!!

Högaktningsvis.

RSS 2.0