Welcome to Miami!

Nu har jag varit här några dagar och vad ska man säga..... MIAMI är helt grymt! Varför har man inte alltid levt här? jag förstår det verkligen inte.... Vädret är helt underbart, folket är trevliga, miljön bland det fräckaste jag sätt och seglings förhållandena är obeskrivliga på ett positivt sätt!

Idag var Familjen Du Pont (Pappan och sina 3 söner) här och lånade Team Paradise egna 2,4or. Vilket var grymt kul då man inte direkt träffar sånna höjdare varje dag. :)

Sen gick jag loss lite med vår kamera idag på vattnet när vi kollade på när dom seglade... Och tro det eller ej det blev ändå några riktigt bra bilder.


Foto: Philip Carlson


Foto: Philip Carlson


Foto: Philip Carlson


Foto: Philip CarlsonTentavecka

... och medans Philip unnar sig med att åka till Miami, sitter man själv med den första tentaveckan denna terminen. Idag var det Sjö och transporträtt som tentades av.

Eftersom det troligvis tyvärr inte blir så mycket segling då Philip är borta, om jag nu inte kan lösa någon träning med Jörhov som kanske skulle ställa båten i Kullavik, får jag koncentrera mig på att gå upp i vikt... =) inte så svårt kanske? Sattsar på en vikt runt 95, som mål. Blir Friskis eller sportlife i höst då...

Ska troligvis åka över o besöka Philip vid årsskiftet. Hade ju varit kul o segla någon tävling där också, och man fixar ju lätt 3 -4 kilo på julbordet innan där, så då borde ju vikten vara inne.

/ Benjamin

På tisdag!

Inte långt kvar nu!

Håller på och packar som aldrig förr just nu... Då jag på tisdag åker till Miami :)

Jag ber om ursäkt om ni tycker bloggen varit lite död i några veckor nu.. Anledningen till det är att de inte hänt så mycket roligt de senaste veckorna. Bara massa ta upp båtar ur vattnet, vinterförvara, surva, ställa in och bara fixa rent allmänt innan jag sticker till Miami för min 6 månaders långa visit.

Så förbered er för mycket bloggande med många trevliga färger och coola bilder från mig Philip Carlson när jag är nere i Miami. Då ni själva antagligen kommer sitta och kollar ut över isen eller slasket som vi brukar ha i Göteborg. Så tänkte jag ge er lite färg i den annars så gråa tillvaron i Sverige och kanske lite nya idéer till nästa säsong:).


// Philip


Oskar Kihlborg!

Satt och pillade på datorn idag... Så trillade det in ett mail med gryma bilder tagna av Oskar Kihlborg från Star VM i sommras

Se och njut av en mästare!


Observera fotografen bakom oss :) celebrity! hahaJa vad ska man säga..... Helt grymt!// Philip och Benjamin

Miami!!!!!

Nu är det klart..... Jag Philip Carlson kommer att flytta till Miami i 6 månader för att segla och träna Starbåt på Coral reef yacht club.

Detta blev möjligt då Magnus Liljedahl erbjöd mig att komma ner.

Så de senaste veckorna har jag jobbat hårt för att få ett visum så att jag kan stanna kvar i Miami i 6 månader. Jag kommer blogga så ofta och mycket jag kan bara kan därifrån så att alla kan få veta hur bra jag har det när ni själva sitter hemma och stirrar ut på isen..... :) (skade glädjen är den enda sanna glädjen!)

Jag kommer till att lämna Sverige den 20:de Oktober och flyga hem igen den 20:de april alldeles lagom till den kommande Svenska vår säsongen.

Kan det se mer fel ut?// Philip
RSS 2.0