Isaf Worlds i Fremantle/Perth

Nu har vi varit här i 10 dagar!
Vi har Svettas, Druckit mängder av vatten (förmodligen ändå för lite), ätit mer än vanligt, meckat och självklart haft mängder av otroliga träningsdagar!
Sätter i nationsflaggor!
Vi är nu Redo, inkörda och fruktansvärt sugna! efter månaders av träning och förberedelser kan vi inte vänta på att få visa världen att det faktiskt går att vara konkurrents kraftig i en Starbåt utan 2 tidigare OS medaljer, vara äldre än 30 eller vara ohälsosamt tung! (Hade i och för sig gärna varit ohälsosamt tung för denna regattan!...) I morgon åker vi!
Redo för en vecka av hårdvinds segling!

Den mycket omtalade Fremantle doctorn verkade inte kunna hitta hem de första dagarna?... Vilket gjorde att jag nästa började tveka på dess existens?.. Men han visade oss tillslut mycket fel då doctorn äntligen hittade hem igen! 20+-5 knops vind efter 13,00 varje dag!
Fantastisk segling med stadiga fina vindar men som tyvärr också drar in min och Benjamins ömma punkt.. Höga korta vågor!... Vilket gör att vi får slita ännu mera för att göra upp för vår lätta vikt på kryssen.. Men allt dåligt kommer med något bra! Vi har än så länge inte seglat mot någon här nere som varit snabbare på läns än oss!
Ps, Hade hoppats på att kunna lägga upp ett kort klipp på när vi länsar ifrån vårt motstånd i 10m/s men dessvärre är både jag och Benjamin helt värdelösa när det kommer till redigeringsprogram så hjälp någon?
From down under,
Philip och Benjamin,
Effective Sailing Team

Kommentarer
Postat av: Gerhard

Segla för fullt och käka som Pappa så vinner ni

Alla här i Cape Town håller tummarna, er start är mycket större än den lilla vi har här i morgon.

(Tycker i alla fall jag)!

Don´t break a leg!

2011-12-10 @ 19:50:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0