Rolex baltic week dag 2


MÅÅÅÅNGA båtar..Efter ett resultat under gårdagen som vi kände va lite för lågt för oss, även om det var vårt första race med riktigt många båtar. Var vi grymt taggade för att gå ut o segla upp oss idag.

Seglingarna seglades i runt 7-9 meter som vred fram och tillbaka ganska kraftigt hela tiden.

Första seglingen gjorde vi en ganska okej start i lä o körde på ut mot vänsterkanten tillsammans med diverse "guldstjärnor", det såg jävligt bra ut fram till slutet av första kryssen då det vred emot kraftigt och högerkanten kom upp med mer tryck. Andra kryssen seglade vi stabilt. Länsarna seglade vi grymt snabbt på och i mål kom vi som 36a.

I andra racet gjorde vi världshistoriens sämsta start och fick därför gå bakom de flesta i fältet ut mot högern. höger visade sig dock precis som förra racet vara bra att avsluta på, vilket gjorde att vi ändå kom upp runt 45. Länsarna satt inte riktigt lika bra detta racet, kändes som vi fastnade i de skumma korta vågorna som finns här då det är S - SW vind. men vi höll oss runt de 40 och kom imål som 43a.

Totalt ligger vi nu 38, vilket för tillfället är 2a svenskbåt! Imon hade det vart fint med lite mindre vind, men det får vi se då.

/ Benjamin   Philip

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0