Dag 5Idag skulle vi egentligen ha seglat 6e och 7e racet, men i och med att det blåste på bra inatt och imorse blev det så att seglingarna blev uppskjutna. Vi kom därför inte ut på vattnet förrän lite senare och hann bara med segling 6.

Den började med 2 grova tjuvstarter av hela fältet. Dock allmän endast på den ena där bortåt 20 - 25 båtar försvann direkt, segt (för dom).

3e starten Kom vi i alla fall iväg bra på och körde på ut mot vänsterkanten där det alltid varit fördel att gå tidigare. Idag vart det inte riktigt så däremot. Vi som var längst ut på vänstern kom tack vare ett stort högervrid upp bland de sista, Sjuuukt segt.
56a var vi efter 1a kryssen. Resten av racet seglade vi snabbt, särskilt 1a länsen där vi tog 13 båtar, och lyckades segla upp oss till en 34e plats.

Imorgon är sista dagen då det egentligen bara ska vara en segling, men vi får se om inte seglingsledningen bestämmer sig för att klämma in 2.

Kommentarer
Postat av: shorecrew

Jag hörde ifrån coachen att ni seglade riktigt bra idag. Men hade maximal otur med vridet, som visst var omöjligt att sia om. kör järnet i morgon.

2009-07-10 @ 23:03:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0