Sammanfattning på dom senaste månaderna.

Tyvärr har vi haft mycket nu sista månaderna med skola och träning så bloggen blivit lidande. Men nu kommer här en liten sammanfattning på dom senaste seglingarna.

SM i starbåt bjöd på alla olika typer av vindar och fina men vridiga seglingar. Vi slutade efter mycket om och men på en 10:onde plats av 27 seglare och blev där med årets rookies.


Full fart!

Bevis på att vi ligger före våra tränings kompisar. vi i loart på bilden:)

Redo att lämna hamn.

Årets rookies.

Kategatts fleet mästerskap i Starbåt har också gått utav stapeln. Vilket var en mycket bra regatta för oss där vi seglade hem tävlingen på ett mycket övertygande sätt med 3 av 4 möjliga spikar.


En av starterna.

Efter första upprundningen.

Janne och Stefan in action.

På väg mot första spiken.

Kolla akterlikena....

Sist men inte minst så gick ju Starbåts DM på baggen nu i helgen. Vilket blev en liten besvikelse för mig och Benjamin som bara kom på en 10:onde plats vilket vi hade hoppats mer på när vi kände att formen var där helgen innan på Kategatts mästerskapet. Men baggen är som den är extremt vridiga förhållanden med stora tryckskillnader på banan och vi som inte fick till det alls. Men det positiva som vi får ta med oss in till nästa säsong är att vi kände att farten fanns där. Vi var uppe 1:a vid kryss märket några gånger, vi lyckades plocka båtar på nästan varje läns. Så nu är det hem och träna vrid i frånlandsvinden i Kullavik eller i Gottskär.

Jag hittade tyvärr ingen bild på oss så vi får klara oss med denna godbiten.

På återseende

Philip Carlson och Benjamin Peterson

Kommentarer
Postat av: fredrik

Grym första säsong Benjamin och Philip! Imponerande att se hur långt ni kommit på så kort tid. Vi ses på vattnet nästa säsong. Och nästa. Och nästa... :-)mvh, Fredrik Ljungkvist

2008-10-29 @ 18:29:15
Postat av: Philip C

Man tackar man tackar.

Vi är själv mycket nöjda med säsongen som varit men än är inte våran säsong slut vi hoppas kunna komma ut och träna några fler pass på helgerna nu innan isen kommer.Vi ses nästa. Och näsa. Och nästa säsongPhilip Carlson

2008-11-01 @ 16:34:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0