Vårfyren dag 1

image11

18 starar deltog i dagens segling. Det var riktigt kul att få starta i ett såpass stort fält. Dessutom ska vi ge all cred åt tävlingsledningen som genomförde alla 3 seglingarna snabbt och smidigt, och att dom lagt en näst intill perfekt bana.

Första segling lyckadess vi göra en riktigt bra start.. vilket nog också var det enda riktigt positiva med den seglingen. Vi seglade bort oss och fick inte till något bra trim, och slutade därmed på en 14 -15e plats

Andra seglnigen gjorde vi återigen en riktigt fin start och seglade både bra taktiskt och med mycket bättre speed och tog oss in på en sjukt bra 3e plats. =)

Sista racet gjorde vi en lite sämre start i lä och fick gå bakom de flesta som stekte ut på vänstern. men genom att gå i mitten kom vi ändå upp på en 7-8e plats, en plats vi höll till sista rundningen, då vi tog ner bommen girade upp och fick plats vid märket på en båt som annars hade gått långt före oss och slutade då på en 6e plats.

vi är tråkigt nöjda med att ha fått 2 bra placeringar idag i det starka fält som det ändå är =P, men vi får se hur det går imon, hörde att det skulle blåsa mer. =(


Regards Benjamin o Philip

Kommentarer
Postat av: Janne

Stort Grattis grabbar!!! Två juniorer i en Stare!
Hur bra som helst!
Huka er gubbar, dom laddar om!

2008-05-10 @ 18:46:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0