På lördag smäller det!


En av MÅÅÅÅÅNGA skottkärror.

Nu har vi precis börjat fylla den.

Att köra grävmaskin är också skoj!

Benjamins typ 258:onde skottkärra

Premiär doppet!

Nu på lördag börjar VM då vi får se om vårt förarbete har gjort någon nytta.

Vi har nu kört sten hård fysträning när vi under två veckor nu sen EM i Kiel faktiskt byggt oss en pool hemma (Philips hus) mängder av skottkärror mackadam har tömts ut runt poolen och vi har till och med hunnit med att test köra en grävmaskin (vilket jag och Benjamin tycker alla män någonsin borde gjort) :)

Förutom att springa med fulla skottkärror med mackadam hela dagarna så har vi också tränat lite ute på vattnena utanför Varberg nu under lördag, söndag. Lördagen bjöd på grymt fin bris på cirka 6-8 sekund meter och riktigt fina vågor vilket var underbart. Söndagen däremot bjöd på ett lite mer extremt väder där vidmätaren på land visade vindstyrkor upp emot 14 sekund meter och dom sjukaste vågorna. Så fort som vi seglade igår på slören in har vi nog aldrig tidigare seglat med en starbåt så det var grymt skoj.

Nu väntar vi bara på att vår nya mast som skulle kommit idag men som blivit försenad. Så vi får hoppas att vi får den imorgon så vi hinner ställa in allt och ut och testa den innan det ska mätas in på torsdag.

// Philip och Benjamin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0